Despre noi

Fly Company

SC Fly Company SRL, Capital social 22300 RON
Cui 6506660, Nr. Recom J05/4192/1994

Scurta prezentare

Din 1994 și până in prezent SC FLY COMPANY SRL activeaza ca Operator Aerian fiind cel mai vechi operator privat din Romania si acopera mai multe domenii conexe dupa cum urmeaza: lucru aerian pentru agricultura si sivicultura , erbicidari,tratamente foliare,aplicare ingrasaminte si amendamente solide cu elicoptere Kamov 26 birotor coaxial si elicopter Robinson 44 Rav ll folosit in dezinsectii urbane si rurale . In activitatea de LUCRU AERIAN mai desfasuram activitati de transport obiecte suspendate max 5 Tone si monaj in zone inaccesibile , interventii la STINGEREA INCENDIILOR de vegetatie. Din anul 2015 Fly Company srl s-a autorizat ca Scoala de Piloti pentru elicoptere impreuna cu AERO WEST Timisoara. Cursurile se fac la sediul nostru iar instruirea practica se face de catre piloti cu o vasta experienta pe elicopterele Robinson 22 si Robinson 44. Fly Company SRL este Centru Service Autorizat din 2014 si are in portofoliu lucrari de intretinere si reparatii inclusiv reparatii capitale( R.K.) la modelele Robinson 22 si Robinson 44. Detinem in incinta heliportului un depozit propriu si de livrare la terti a benzinei Avgas 100LL

Unicul reprezentant autorizat din Nord-vestul României

SC Fly Company SRL este abilitata de ROBINSON HELICOPTER COMPANY sa executa lucrari de reparatii, revizii regulamentare conform manualului emis de fabricant si lucrări majore de reparații capitale celula si motor la expirarea resurselor de 12 ani si 2200 de ore sau reparatii la cerere. Tipurile de elicoptere care se pot repara in baza noastra sunt R22 toate tipurile, R44 toate tipurile si elicoptere Kamov 26.

Dealer și service autorizat

Serviciile de zbor utilitar și de agrement

Principalele servicii oferite de compania noastra sunt:
-Lucru Aerian in agricultura ,silvicultura ,interventii in stingerea incendiilor.
-Transport obiecte suspendate ,elemente de constructii, montaj in instalatii electrice.
-Cursuri de pilotaj pentru incepatori PPL(cursuri teoretice si practice) pe elicoptere R22 si R44.
-Reparatii la elicopterele R22,R44 si KA-26 conform abilitatilor conferite de producatorii elicopterelor RHC,KAMOV si AACR.

Școala de pilotaj

Școala de piloți de elicoptere din cadrul companiei noastre, este abilitata împreuna cu școala de piloți de avioane si sub tutela a SC Aero West SRL din Timișoara si deținătoare a certificatului de autorizare ATO-012 emis de AACR București. Pentru buna pregătire a elevilor deținem logistica necesara a desfășurării cursurilor teoretice si practice in cele mai bune condiții . Perioada de pregătire a unui cursant este maleabila funcție de disponibilitatea de timp , îndemânarea elevului seriozitatea in abordarea pregătirii teoretice si variaza intre 4-8 luni.

Dintre proiectele noastre

sep 2014

Transport și suport montaj Telegondola Azuga

 

Bucuraţi-vă de serviciile noastre chiar acum
Vă mulțumim pentru mesaj.

Vă vom contacta cât mai curand posibil.